x تبلیغات
موسسه حقوقی

درخواست طلاق

اختلاف بین زوجین می تواند منجر به طلاق شود که درخواست طلاق سه حالت دارد : حالت اول به صورت توافقی انجام میشود که در این حالت زوجین هیچ دخالتی در انجام کارهای دادگاه و طلاق ندارند و بدون حضور آنها و با داشتن وکیل طلاق کارها در عرض یک هفته انجام می شود در طلاق توافقی زوجین می توانند باهم توافق کنند که زوجه در ازای طلاق مهریه خود را ببخشد یا بخشی را گرفته بخشی را ببخشد و همچنین در مورد بچه و دیگر موارد توافق نمایند.

طلاق-توافقی


حالت دوم درخواست طلاق از طرف زوج می باشد که در این مرحله پس از طی مراحل دادگاه و ... که تقریبال به مدت 4 الی 6 ماه طول می کشد و زوج می تواند با رعایت شرایط مقرر قانون مدنی و پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه مهریه، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارایی در صورتی که در سند ازدواج آن را امضاء نموده باشد در هر زمان برای طلاق اقدام کند در این مراحل نیازی به وجود زوج نمی باشد و اجرای صیغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.

حالت سوم درخواست طلاق از طرف زوجه میباشد در این حالت اگر زوجه در دفتر ازدواج حق طلاق را داشته باشد با مشکلی برخورد نخواهد کرد و میتواند با طی مراحل دادگاه اقدام به طلاق نماید اما در غیر این صورت ار آنجایی که در اسلام حق طلاق با مرد است و زن حق درخواست طلاق را ندارد و نمی تواند بدون اثبات دلایل منطقی برای دادگاه اقدام به طلاق نماید که این دلایل میتواند شامل موراد زیر باشد:
زوجه در صورت اثبات ( عسر و حرج ) زوج مانند اعتیاد، محکومیت قطعی و یا استنکاف و یا عجز از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و امثال آنها می تواند دادخواست طلاق بدهد یا ممکن است درخواست طلاق از سوی زن به واسطه کراهتی باشد که زوجه نسبت به زوج دارد در نتیجه می تواند در مقابل مالی که به همسرش می دهد تقاضای طلاق کند ( طلاق خلع )

 

منبع : موسسه حقوقي پندار

وكيل خانواده

همانطور كه مي دانيد خانواده نيز به عنوان كوچكترين واحد اجتماعي از حمايت برخوردار بوده و داراي حقوق مي باشد،حقوق خانواده بخشي است كه مربوط به مسائلي مانند روابط خانوادگي،طلاق، و نگهداري از كودك ميشود.

اين روزها با توجه به شرايط اقتصادي و فرهنگي كمتر خانواده اي است كه به نوعي درگير پرونده هاي قضايي نباشد. بديهي است كه همگان تسلط بر قوانين ندارند و مقتضاي عقل است كه دفاع از حقوق به وكيل خانواده مجرب سپرده شود.
پس داشتن يك وكيل خانوادگي خوب براي هر خانواده اي كه دچار مشكلات هستند ضروري مي باشد وكيل خانواده، اصطلاح عامي است كه ممكن است براي شخصي با شرايط وكيل مدني، وكيل حقوقي و يا وكيل خانواده به معني مصطلح، به عنوان وكيل پايه يك دادگستري،به كار رود.

وكيل خانواده



اگر مايل هستيد طلاق بگيريد، وكيلي را انتخاب كنيد كه در قانون خانواده متخصص باشد. يك وكيل خانواده مي تواند به عنوان يك واسطه عمل كند، براي از دست ندادن فرزندانتان و يا روابط خانوادگيتان مبارزه كند، به شما كمك كند تا از پس مسائل مالي پس از طلاق برآييد.

طبق ماده ۴ قانون حمايت خانواده مصوب ۱۳۹۱ رسيدگي به امور زير در صلاحيت دادگاه خانواده است:

  • نكاح دائم، موقت و اذن در نكاح
  • شروط ضمن عقد نكاح
  • مهريه
  • نفقه زوجه و اجرت ‌ المثل ايام زوجيت
  • تمكين
  • طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نكاح، بذل مدت و انقضاي آن
  • حضانت و ملاقات طفل


    منبع : موسسه حقوقي پندار

نفقه زوجه

برابر ماده 1106 قانون مدني "در عقد دائم نفقه زن بر عهده شوهر است " اين مزيتي استكه قانون گذار ايران براي زن قائل شده است و به موجب آن زن مي تواند از شوهر مطالبه نفقه كند و در صورت لزوم از طريق مدني و كيفري او را براي پرداخت نفقه تحت تعقيب قرار دهد.

فلسفه اين قاعده آن است كه در اكثر خانواده هاي ايراني زنان اموال و در آمد كافي براي تامين مخارج خود و خانواده ندارند وانگهي اداره خانه و امور داخلي خانواده وظيفه بس بزرگ است وظيفه آنهاست و زنان به كار اقتصادي ديگري كه منبع درآمد براي آنان باشد اشتغال نمي ورزند.


زن در چه صورت نفقه دريافت مي نمايد ؟


همانطور كه گفته شده است زن در صورتي استحقاق نفقه خواهد داشت كه از مرد تمكين كند و به تعبير ديگر وظايف زناشويي را انجام دهد،نشوز زن مانع استحقاق نفقه است حال مي خواهيم بدانيم نفقه زوجه داراي چه ويژگي هايي مي باشد:

نفقه زوجه


ويژگي هاي نفقه زوجه


اگر كسي توانايي مالي نداشته باشد كه هم به زن و هم به خويشاوندان نسبي خود نفقه دهد،زن بر ديگران مقدم خواهد بود.
زن مي تواند نفقه زمان گذشته خود را مطالبه كند،و براي وصول آن در دادگاه اقامه دعوي نمايد.
نفقه زوجه تكليف يك جانبه است و در حقوق ايران زن هيچگاه ، مكلف به دادن نفقه به شوهر خود نيست،در حالي كه نفقه اقارب يك تكليف متقابل است.
طلب زن بابت نفقه طلب ممتاز است و در صورت ورشكستگي و فوت شوهر و عدم كفايت اموال او براي پرداخت ديون،بر سابر يدهيها مقدم خواهد شد.


منبع : موسسه حقوقي پندار

وكيل تجاوز جنسي

تجاوز جنسي به معني انجام نزديكي جنسي با فرد، بدون رضايت اوست. تجاوز جنسي تنها يك حمله فيزيكي و جنسي نيست، بلكه آسيب عميق روحي و رواني نيز بهمراه دارد متجاوز جنسي كسي است كه با توسل به خشونت و تهديد و ضرب و جرح، شخص ديگري را به مقاربت جنسي به هر صورت وادار نمايند،در قانون شرع و اسلام، وجود 4 شاهد يا 4 بار اقرار متهم نزد قاضي، براي اثبات جرم تجاوز به عنف الزامي است؛تجاوز جنسي تنها زنان جامعه را تهديد نمي كند بلكه كودكان ( پسر و يا دختر ) را نيز مورد تهديد قرار مي دهد.

به عنوان قرباني يك جرم شما در بسياري از شرايط مي توانيد از كمك يك وكيل تجاوز جنسي يا مشاور حقوقي برخوردار باشيد.

 

 

تشخيص تجاوز جنسي و مقدار آزار و اذيت شخص تجاوز شده به عهده وكيل تجاوز جنسي نيست  بلكه اين كار به عهده پزشكي قانوني است،اگر فرد تجاوز شده بعد از انجام آزار و اذيت وارد شده از متهم شده شكايت نمايد كارهاي آن پس از مراجعه به پزشك قانوني پيگيري و انجام ميشود اما اگر فاصله بين تجاوز و شكايت طولاني باشد هيچ راهي براي اثبات اين كار وجود ندارد.

تجاوز به عنف

عنف در لغت به معني خشونت و زور است و منظور از اصطلاح تجاوز به عنف انجام نزديكي جنسي بدون رضايت زن است.
تجاوز به عنف جرمي است كه در رديف مجازات هاي جنايي است. در كشورهاي ديگر از لحاظ ميزان مجازات به جنايت، جنحه و خلاف طبقه بندي شده اند. تجاوز به عنف در همه كشورها مجازات شديدي دارد و به جنايت مربوط است. در قانون جمهوري اسلامي ايران در ماده 82 قانون مجازات اسلامي مجازات تجاوز به عنف اعدام است
.

منبع : موسسه حقوقي پندار

بهترین وکیل تهران

تقريبا ۶۰ سال پيش در روز ۷ اسفند سال ۱۳۳۱ لايحه استقلال وكلا با پافشاري‌هاي دكتر مصدق تصويب شد،وكيل كسي است كه از طرف شخص ديگري ، حقوقي يا حقيقي ،به موجب عقد وكالت براي انجام كاري مأمور مي‌شود.


غالب افراد جامعه مي دانند كه چه حق يا حقوقي دارند، ولي اشكال در اينست كه نمي دانند در صورت نقص آن چگونه بايد آن حق را به دست آورند. پديدۀ احقاق يك امر حقوقي و يك امر فني و تخصصي است كه از طريق مقامات قضائي و بهترين وكيل تهران بايد كسب و حفظ و حمايت شود.بهترين وكيل تهران بايست در كار خود چنان متخصص باشد كه با طرح دعوي اشتباه يا با انتخاب مسير نادرست، باعث تحميل هزينه هاي سنگين زماني و مالي به موكل نشود.

اهميت وكلا

اهميت نقش وكلا در اجراي عدالت تا بدانجاست كه امروزه يكي از اصلي ترين معيارهاي سنجش عدالت دستگاه قضايي در جوامع، حق دفاع و داشتن وكيل و آزادي و استقلال وكلا در انجام وظايف حرفه اي مي باشد؛ زيرا عدالت واقعي محقق نمي گردد مگر اينكه اصحاب دعوي و وكلاي آنان بتوانند بدون هيچ ترس و واهمه اي اظهارات و مدافعات خود را آزادانه بيان نمايند و قاضي نيز بتواند با استقلال تام تصميمات لازم را اتخاذ نمايد.

تخلفات وكلا

وكيل با سوگندي كه مي‌خورد درواقع خود را مقيد و ملتزم به رعايت كليه قوانين دانسته و همواره خود را پايبند به اجراي آن مي‌داند. بنابراين آگاهي نسبت به نظامات و پرهيز از رفتار خلاف آن در ارتقاء امنيت شغلي و جايگاه وكيل در جامعه پيرامون خود داراي اهميت خاصي است.حداقل مجازات، براي متخلفان حرفه وكالت توبيخ و حداكثر مجازات محروميت دائم از شغل وكالت است.

 

وظايف حرفه اي وكيل نسبت به موكل را در يك تقسيم بندي ۳ گانه به شرح ذيل مورد بررسي قرار مي دهيم:

۱- وظايف و تعهدات قراردادي

۲- وظايف و الزامات قانوني

۳- وظايف اخلاقي

 

 

منبع : موسسه حقوقي پندار

صفحه قبل 1 صفحه بعد